Bij BSO Kleinrijkje in Overschie snappen we dat opvang veel meer is dan opvang alleen. Een kind is continu in ontwikkeling en heeft ook voor en na school behoefte aan een fijne vertrouwde plek. Bij BSO Kleinrijkje bieden we deze plek, waar iedereen zich thuis voelt en met plezier naartoe gaat.

Onze medewerkers kiezen wij met de grootste zorg. Zij vormen immers de basis voor de fijne vertrouwde plek die wij bij BSO Kleinrijkje bieden. Onze medewerkers hebben passie voor hun werk en zijn trots op ‘hun’ kinderen.

Bij BSO Kleinrijkje werken we met kleine groepjes. Ervaring leert dat dit zowel voor je kind als de pedagogisch medewerkers veel prettiger is. Zo krijgt je kind alle aandacht.

Heeft je kind huiswerk mee vanuit school? Geen zorgen! Bij BSO Kleinrijkje bieden wij kinderen gratis huiswerkbegeleiding aan. Zo hoeft je kind niet ’s avonds laat nog huiswerk te maken. Voor iedere leeftijd is er wel iets te beleven bij BSO Kleinrijkje. Naast een uitgebreid aanbod activiteiten op onze locatie, maken we ook regelmatig leuke uitstapjes.

Onze openingstijden
VSO vanaf 7:15 inclusief ontbijt
BSO tot 18:00 bij aanvraag tot 18:30

We zijn gevestigd in de Daltonschool Overschie.
Adres: Abtsweg 77, Overschie Rotterdam
Tel: +31686057764
Mail: info@kleinrijkje.nl

Website BSO Kleinrijkje